duminică, 22 februarie 2009

Iubirea

Ne evaluam viata in fiecare zi si ne intrebam "e bine sau e rau" vrem sa reusim intr-o relatie, dar nu putem accepta de multe ori ca valoriile pe care l-am cultivat in noi sa nu fie respectate.

M-am intrebat ce iubim cu adevarat ce ne declanseaza iubirea pentru o anumita persoana pe care abia am intalnit-o.

De multe ori se intampla sa nu simti nimic pentru persona pe care o intalnesti, dar persoana din fata ta trece prin alte stari care poate schimba relatia. Poate aceea persoana te vrea la un alt nivel in iubire pe care tu nu o poti vedea in acel moment. Te va asalta cu dragoste si poti ceda daca nu esti puternic. Te vei intreba apoi ce iubesti mai mult emotia, imaginea sau trupul.

Poti fi luat de val si valorile tale sunt uitate undeva in tine doar pentru emotia pe care o simte trupul. Valorile vor reveni din cand in cand in minte intrebandu-te ce cauti intr-o asemenea relatie pe care nu o vrei sau nu ai visat-o asa.

E dureros pentru ca nu suntem in stare sa terminam jocul iubiri inainte de a creste prea mare, iar socul despartiri poate destabiliza pe ambii parteneri chiar daca totul nu a fost decat o simpla noapte de amor.

Iubirea nu trebuie sa fie ceva din care suferi, si doar ceva din care vei crea lucruri noi, vei deveni poet pentru o noapte sau doar un alt eu care scrie o scrisoare in graba intrebandu-te de unde atatea idei.

E frumos sa iubesti si sa primesti aceeasi dragoste din parte partenerului, dar uneori mintiile partenerilor nu au aceeasi frecventa, care ar mentine acea flacara a iubiri din primele momente ale cunoasteri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu